in

VERUJEM U SVETLU BUDUĆNOST: Miloš Vučević, potpredsednik vlade

VERUJEM U SVETLU BUDUĆNOST: Miloš Vučević, potpredsednik vlade

MINISTAR odbrane Srbije uputio je čestitku za Novu 2023. građanima u ime pripadnika Vojske i Ministarstva na čijem čelu se nalazi, naglasivši da će VS uvek biti tu za sve stanovnike naše zemlje.

Foto: Tanjug

ISPRAĆAMO godinu koja je donela izazove, čija nas je neizvesnost učvrstila u uverenju da je samo snažna i sposobna vojska istinski garant naše slobode i nezavisnosti.

Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije svesni su odgovornosti svog zadatka i ogromnog poverenja građana naše države. Zato smo i u 2022. predano i naporno radili, obučavali se i opremali, jačali i rasli u nesavladiv bedem pred svakom lošom namerom prema Republici Srbiji.

Verujem u svetlu budućnost naše zemlje, koja je zasnovana na znanju, radu i odgovornosti mladih naraštaja. U mladosti je snaga naše nauke i ekonomije. U mladosti je i snaga naše odbrane. U novogodišnjoj noći mnogi pripadnici Ministarstva odbrane i VS biće na svojim zadacima čuvajući naš mir. Poželite im da ostanu snažni, čvrsti i odlučni u svom plemenitom zadatku. Neka 2023. svima vama donese zdravlje i napredak, a našoj Srbiji mir, razvoj i blagostanje!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije