in

Srbija ne sme da stane, nikome se ne vraća u prošla vremena

Srbija ne sme da stane, nikome se ne vraća u prošla vremena

KANDIDAT sa liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” Vladimir Orlić poručio je danas u Mrčajevcima da “Srbija zaista ne sme da stane”, na prvom mestu zbog odbrane svega onog što je promenjeno u prethodnim godinama, “zbog istorijski važnih rezultata koje danas svi ljudi vide i osećaju“.

Foto: Tanjug

Orlić je podsetio na “uspehe koje je Srbija postigla – na plate i penzije koje neprestano rastu, nove puteve, auto-puteve, železnice, nove fabrike koje se u stotinama broje, kao i na stotine hiljada stvorenih radnih mesta”.

-Ničeg ne bi bilo da nismo odnos prema našoj državi i našem narodu promenili, rekao je Orlić na tribini podrške listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

-Danas Srbiju ponosno čuvamo, za nju i njene se interese borimo. Staramo se za svakog svog čoveka, samo svoj narod poštujemo, slušamo i njemu služimo – za razliku od nekih prošlih, teških vremena u koja se, sigurno, nikome ne vraća, rekao je Orlić.

Građanima Čačka i Mrčajevaca je zahvalio na predanom, neumornom radu, na ljubavi koju pokazuju za svoju zemlju.

Pozvao je sve da izađu na izbore, podrže Srbiju koja snažno korača napred i predsednika Republike Aleksandra Vučića, čija politika, kako je naglasio, garantuje da će naša zemlja nastaviti da bude i slobodna i uspešna.

-Do pobede 17. decembra – najubedljivije i najveće do sada, poručio je Orlić.

BONUS VIDEO – ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije