in

Samo snažna Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem može da pomogne našem narodu na KiM (FOTO)

Samo snažna Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem može da pomogne našem narodu na KiM (FOTO)

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Petar Petković posetio je danas Kragujevac gde je razgovarao i družio se sa Srbima koji su sa Kosova i Metohije raseljeni u Kragujevac, posebno naselja Bresnica i Trmbas.

Foto: SNS

Zahvaljujući predsedniku Privremenog organa grada Kragujevca Nikoli Dašiću i zavičajnom udruženju “Ibarski Kolašin” na čelu sa Nedeljkom Tomovićem za Petkovića i predstavnike Srba sa severa Kosova i Metohije, kao i komesarku za izbegla lica Natašu Stanisavljević priređen je veličanstven i domaćinski doček, uz jasnu poruku da ni Kragujevac ni Srbija ne smeju da stanu, i da samo snažna Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem može da pomogne našem narodu na Kosovu i Metohiji.

Foto: SNS

– Oni koji se kandiduju na opozicionim listama ne žele dobro ni državi Srbiji ni srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. Oni su činili sve da do 2012. godine Prištini isporuče nezavisno Kosovo i Srbiju bace na kolena i ekonomski opustoše! Zato se Aleksandar Vučić već 11 godina bori da uzdigne Srbiju, bori se za budućnost naše dece, naše zemlje, našeg Kosova i Metohije. Zato 17. decembra biramo u kakvoj zemlji želimo da živimo, a to je država koja u svom sastavu čuva Kosovo i Metohiju i koja je ekonomski snažna dovoljno da može da pomogne svakom našem čoveku. Zato 17. decembra treba da pobedi politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke jer je samo ta politika garant budućnosti Srbije i nastavka pomoći našoj južnoj pokrajini. Zahvaljujući toj politici mi sada na KiM imamo dodatnih 800 novih radnih mesta – poručio je Petković. 

Foto: SNS

On je pohvalio kako danas Kragujevac izgleda, a posebno ekonomske pokazatelje Vlade Srbije.

– Svi dobro znate da je minimalac u vreme Dragana Đilasa bio 153 evra, a danas je 402 evra. Prosečna plata je iznosila 339, a danas je preko 800 evra. Izgradili smo 500 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica i sada treba Kragujevac da povežemo sa Mrčajevcima i Moravskim koridorom pa da još čvršće povežemo Šumadijski okrug sa ostalim delovima Srbije. Dok drugi žele da zatvaraju fabrike, mi jasno kažemo da Kragujevac ne sme da stane, da Srbija ne sme da stane – naveo je Petković.

Foto: SNS

BONUS VIDEO: NAJPRLjAVIJI NAPAD NA VUĆIĆA DO SAD: Stoprocenti medijski teror nad jednim čovekom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije