in

OBRAĆANJE VUČIĆA GRAĐANIMA SRBIJE: Radimo sve da očuvamo mir! Ovo večeras pokazuje koliko dugo je pripreman napad na Srbiju

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije nakon sastanka u Generalštabu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

– Nekoliko važnih informacija za sve ljude u našoj zemlji. Završili smo sastanak. Načelnik Mojsilović je imao razgovor sa komandantom KFOR. Takj razgovor je protekao u korektnoj atmosferi. Bilo je mnogo laži, dezinfomracija. U ponoć očekujemo razgovor komandanta KFOR sa Goranom Rakićem – rekao je predsednik Vučić.

Vučić kaže da su molili međunarodne predstavnike da učine sve što je moguće da se ovo zaustavi.

– Molili smo sve međunarodne predstavnike da učine sve što je moguće. Važno je da se dijalog nastavi i da pokušamo stvari da rešavamo mirnim putem. Verujem da ćemo imati dobrih vesti, nadam se da će ovo, ne večeras, ali sutra biti završeno. Ostaje nam da dođemo do očuvanja mira. Sve što su radili pokazuje koliko je pripreman napad na Srbiju – objašnjava Vučić.

On se posebno obratio našem narodu na severu Kosova, te rekao da nam predstoji najteža politička borba. 

– Veliko hvala Srbima sa KiM zbog uzdržanosti i hrabrosti. Predsrtoji nam najteža politička borba. Hvala što čuvate srpsko ime i prezime na KiM. Želim da se zahvalim onima koji su podržali Srbiju – rekao je Vučić.

– Radimo na smirivanju svega. Bez obzira na to koliko teško bilo, predaje neće biti, pobediće Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije