in

NISU SAMO ROKFELER I SOROŠ! Iza festivala koji promoviše lažnu državu stoji i organizacija čiji je član bio Manojlović

NISU SAMO ROKFELER I SOROŠ! Iza festivala koji promoviše lažnu državu stoji i organizacija čiji je član bio Manojlović

POZNATO je da albanski festival koji promoviše lažnu državu Kosovo “Mirdita – dobar dan” sponzoriše Rokfeler fondacija i NVO Džordža Soroša, odnosno isti oni koji finansiraju i propalog kandidata za gradonačelnika prestonice Sava Manojlovića, ali tu se niz ne završava.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Naime, jedan od sponzora su i Građanske inicijative, organizacija koja otvoreno tvrdi da su u Srebrenici Srbi počinili genocid, kao i da je Kosovo nezavisna država.

U okviru Građanskih inicijativa posluje i njihova “ćerka” organizacija “Resurs” centar na čijoj listi u ulozi člana je bio upravo Savo Manojlović!

Građanske inicijative i njihova “ćerka” Resurs centar traže da se Srbija optuži za genocid, a neretko organizuju i panele na kojima govore neki od najvećih srbomrzaca poput aktivistkinje Aide Ćorović.

Rokfelerovac Manojlović obrnuo je ploču otkad je odlučio da se dočepa fotelje, te ga više nema na spisku spomenute organizacije, ali na njegovu nesreću u digitalnom svetu ostaje sve zapisano, pa tako i saradnja sa onima koji žele da Srbiji i njenom narodu stave pečat da su genocidni!

Podsećamo, albanski festival koji promoviše lažnu državu Kosovo “Mirdita – dobar dan” biće održan u Beogradu na Vidovdan, 28. juna, a sponzori su isti oni koji finansiraju i propalog kandidata za gradonačelnika prestonice Sava Manojlovića.

BONUS VIDEO: N1 I ALBANCI ZAJEDNO ŠIRE LAŽI PROTIV SRBIJE: Ovo je dokaz da Milica Nikolić govori istinu

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije