in

Lutovčev zamenik i poslanik DS-a vređao Srbiju u Makedoniji!

MIODRAG Gavrilović, poslanik Demokratske stranke i zamenik predsednika te partije Zorana Lutovca, je u Bitolju, na konferenciji “Srbi u Makedoniji i Srbija” koju je organizovala Zajednica Srba u Makedoniji, Srbiju nazvao “protektoratom” i izneo niz uvreda na račun države.

Foto: Jutjub/Demokratska Stranka

To piše u saopštenju Konzervativnog pokreta Naši, koji su najoštrije osudili Gavrilovićev ispad na događaju koji je organizovan u čast Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

– Miodrag Gavrilović pokušao je da unese razdor među Srbe u Makedoniji i to na “Dan srpskog jedinstva” što nam najbolje svedoči kakve su namere ljudi iz Demokratske stranke koji ne biraju ni vreme ni mesto kako bi naneli štetu sopstvenoj državi i narodu – piše u saopštenju KP Naši.

Oni podsećaju i da se zamenik Demokratske stranke samoinicijativno sastajao i sa Aljbinom Kurtijem i poručivao “da se sa Kurtijem može razgovarati”, navodeći da se “očigledno vodi željom da nastavi sa vođenjem politike  DS-a da se prizna nezavisnost Kosova i Metohije”.

– Konzervativni pokret Naši poručuje Demokratskoj stranci i Miodragu Gavriloviću da njihovi napori da Kosovo i Metohija budu nezavisna država i da će se vratiti na vlast širenjem mržnje među Srbima i dodvoravanjem Kurtiju nikada neće proći – zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije