in

Ja još vuka nisam video u cirkusu

Ja još vuka nisam video u cirkusu

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu posle godišnje konferencije.

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

– Kada govore o pripitomljavanju Vučića, ja još vuka nisam video u cirkusu – napisao je Vučić uz snimak tog dela konferencije.


Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić na današnjoj godišnjoj konferenciji reagovao je na skandalozan tekst nemačkog “Cajta”.

– Sve se svodi na moju politiku, slobodarsku i nezavisnu politiku. Da vam ispričam ovako. Moju ćerku sam pre nekih 15 godina vodio u cirkus. Vukana još nisam. Ali sam zapamtio koja je najveća životinja. To je slon. A najjači je tigar. Ja sam se u cirkusu nagledao i slona i tigra. A kada govore o pripitomljavanju Vučića, ja još vuka nisam video u cirkusu. Ni vučića, ni vuka. To im je lekcija za sva vremena – zaključio je Vučić. 

Kako smo prethodno pisali, u tekstu koji potpisuje novinar Ulrih Ladurner ogoljen je čitav arsenal političkih ucena kojima bi, prema mišljenju autora, trebalo da pribegne politički zapad ni bi li slomio predsednika Srbije koji se skoro godinu dana drži principijelnog stava – ne uvodi sankcije Ruskoj federaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije