in

“Fon Kramon vam piše govore i diktira šta da kažete”

“Fon Kramon vam piše govore i diktira šta da kažete”

PREMIJERKA Ana Brnabić odgovorila je danas Radomiru Lazoviću, šefu poslaničke grupe “Zeleno-levi klub, Ne davimo Beograd, Moramo”.

Foto: Tanjug

– Imenom i prezimenom ste me prozvali već tri puta. Naši građani koji prate ovaj prenos pomislili bi da ste vi opsednuti mnome, ali to nije tako. Samo da objasnim. Pouzdano znam da je govor koji ste pročitali pre dva dana lično pisala Viola fon Kramon, tako da je Viola opsednuta mnome – kazala je Brnabićeva.

Premijerka je dalje navela da ona “ne iznosi optužbe, već činjenice”.

– Tu koaliciju je napravila Viola fon Kramon, i to je javno rekla. Fon Kramon ih je ugurala u parlament, zahvaljujući tome što je Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka bila dovoljno demokratična da spusti cenzus sa pet na tri odsto. Pa su se jedva dokopali parlamenta, da bi onda ona njima pisala govore i ovde diktirala šta treba da kažu, koga da napadnu i koju politiku da promovišu. Politika koju promovišu, kada kažu da se bore da u Srbiji bude bolje, odnosno da Srbija bude bolje mesto za život, jeste ta da pod tačkom jedan priznamo republiku Kosovo kao nezavisnu državu, što su rekli tokom kampanje – zaključila je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije