in

Đorđe Dabić reagovao na sramne uvrede hrvatskog novinara

ĐORĐE Dabić, član predsedništva SNS, reagovao je na napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon govora na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija koje je izneo novinar Ivica Puljić.

Foto: Tviter/Printskrin

Predsednik Vučić je u NJujorku podsetio da Srbija nikada nije napala tuđu teritoriju, niti ugrožavala teritorijalni integritet bilo koje zemlje, ali da to nije sprečilo NATO da napadne jednu suverenu zemlju i to bez odluke Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Ove reči zasmetale su hrvatskom novinaru koji je potom izneo neistinite optužbe na račun Vučića, rekavši “Možda se intervencija dogodila zato što su razni Vučići ubijali od Slovenije do Kosova”.

Na ove sramne otpužbe, Puljiću je odgovorio član predsedništva SNS-a, Đorđe Dabić.

– Potvrđujete onu Dučićevu, Hrvati zaista jesu najhrabriji narod, zato što se ničeg ne stide. Razni Vučići su UBIJANI i to cela porodica Vučić od strane ustaša u Drugom svetskom ratu, dok mu je otac nekim čudom u majčinom stomaku preživeo pokolj. 90ih ste “samo” sve kuće Vučića popalili! – istakao je Dabić.

 

Dabić je potom napisao da nijedna utakmica u Hrvatskoj ne može da prođe bez skandiranja “Ubij Srbina”.

– Vi Ivice bi morali raditi na denacifikaciji sopstvenog dvorišta umesto što delite moralne pridike drugima.
Jedina ste nacija u Evropi koja otvoreno kliče fašizmu, jedina ste nacija gde ni jedna fudbalska utakmica ne može da prođe bez skandiranja “Ubij Srbina”
Sramota Evrope – zaključio je Dabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije