in

DEJAN SPAHIĆ PUŠTEN KUĆI: Zalaganje predsednika Vučića urodilo plodom

DEJAN SPAHIĆ PUŠTEN KUĆI: Zalaganje predsednika Vučića urodilo plodom

DEJAN Spahić (1965), vozača saniteta Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, kojeg su danas danas pretukli i uhapsili pripadnici specijalne kosovske policije Rosu, pušten je kući.

Foto: Novosti

Ovu informaciju na svom Tviter nalogu podelio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković. 


– Beograd je Dejanu obezbedio advokata i svu potrebnu podršku koja je na kraju zajedno sa zalaganjem predsednika @avucic urodila plodom da on bude pušten kući – napisao je Petković na Tviteru. 

Podsetimo, pripadnici specijalne policijske jedinice Rosu, naoružani dugim cevima, uhapsili su Dejana u blizini mesta Rudare, kraj Zvečana, gde je u nedelju uveče bio blokiran put.

Prema rečima dr Eleka, direktora KBC Kosovska Mitrovica, Spahić je iz Doma zdravlja u Lešku prevozio lekove i sanitetski materijal za potrebe KC u Mitrovici vozilom ove zdravstvene ustanove, ali je presretnut u mestu Rudare nadomak Zvečana od strane pripadnika Rosu.

– Našeg vozača su presreli, pretukli i odvezli vozilom u nepoznatom pravcu – rekao je dr Elek “Novostima”. Odveden je njihovim vozilom u nepoznatom pravcu, najverovatnije u južni deo Kosovske Mitrovice.

Kako je “Novostima” ispričao dr Elek, Spahić je stalno zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi i radi se o uobičajenom transportu lekova i medicinskog materijala iz DŽ u Lešku za potreba Zdravstvenog centra u Mitrovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije