in

Nenad Zimonjić ne dolazi u Pariz da bude uz Novaka Đokovića na Rolan Garosu

Nenad Zimonjić ne dolazi u Pariz da bude uz Novaka Đokovića na Rolan Garosu

U Ženevi ga nije bilo, sada ni u Parizu, tako da je izvesno da se kratkotrajna saradnja Nenada Zimonjića i Novaka Đokovića neće nastaviti.

FOTO: Profimedia

Nakon što je došlo do prekida sa Goranom Ivaniševićem, Zimonjić je uskočio kao ispomoć, ali ni jedan ni drugi nisu davali izjave kojima bi se obavezali na dugoročnu saradnju, kako saznaje Sport klub.

Monte Karlo je prošao i iznad očekivanja, uzevši u obzir okolnosti, pošto se Novak plasirao u polufinale, ali u Rimu je zaustavljen u trećem kolu porazom od Tabila.

Foto: N.Paraušić

Neposredno posle rastanka s Ivaniševićem, Novak je rekao da postoji i opcija da putuje bez trenera, a postoji mogućnost da u Parizu priključi još nekoga iz bliskog okruženja, uz već pristune fizioterapeuta Miljana Amanovića i kondicionog trenera Gebharda Fil-Griča.

Đoković će se u prvom kolu Rolan Garosa, u utorak, sastati sa Pjer-Igom Erberom.

Novak je trostruki šampion u Parizu i aktuelni branilac titule, pošto je prošle godine u finalu savladao Kaspera Ruda.

BONUS VIDEO  “ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE”: Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije