in

LJUDSKA BRUKA – NOVAK ĐOKOVIĆ OPTUŽEN DA UZIMA MITO! Amerikanac želi po svaku cenu da ukalja reputaciju Srbina

LJUDSKA BRUKA – NOVAK ĐOKOVIĆ OPTUŽEN DA UZIMA MITO! Amerikanac želi po svaku cenu da ukalja reputaciju Srbina

ZLI jezici ne prestaju da govore o Novaku Đokoviću…

FOTO: Tanjug/AP

A možda i napoganiji među njima, jezik najvećeg “Novakomrzca”, Bena Rotenberga ponovo je udario na srpskog asa.

Sada je na tviteru postavio tekst koji se bavi zanimljivim fenomenom, time što određeni ljudi plaćaju svoja gostovanja u podkastima kako bi došli do popularnosti i kako bi prodavali svoje proizvode. A onda se setio Novaka!

Twitter / BenRothenberg

Čuveni novinar, koji je svoju reputaciju izgradio na uvredama, prisetio se maja 2020. godine kada je Nole ugostio Červina DŽafarija, koji je pričao o menjanju molekularne strukture vode, ali je ljudima i preporučivao zmijsko ulje koje proizvodi.

– Pričam o Červinu DŽafariju, prodavcu zmijskog ulja koji je koristio platforme Novaka Đokovića da uvali ljudima veliki asortiman skupih prevaratnskih proizvoda, kao i mnogo apsolutnih budalaština na vrhuncu pandemije 2020. godine – napisao je Rotenberg. 

LJudska glupost zna da ide do krajnjih granica, a optužiti “kralja belog sporta”, čoveka koji je tokom karijere zaradio desetine miliona dolara da snima videe kako bi uzeo novac gubi svaki dodir sa zdravom logikom i racionalnošću.

Sve oči uprte su u Novaka Đokovića, ali njegov dežurni hejter Ben Rotenberg se javio i indirektno ga optužio da je uzimao mito! 

Još jedan sraman pokušaj da se udari na reputaciju najvećeg koji je ikada hodao teniskim terenima…

BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije