in

ĐOKOVIĆ I NAJSLAĐA PODRŠKA! Posle ovoga će se otopiti i kamena srca američke vrhuške (VIDEO)

TENISKA planeta svedoči prilično sličnom scenariju onom iz januara 2022. godine i farse Australijan opena. Ceo svet je ponovo podeljen po pitanju statusa nevakcinisanog 21-strukog grend slem šampiona Novaka Đokovića protiv Kovid-19 virusa.

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, vlada Sjedinjenih Američkih Država objavila je smernice, koje su na snazi ove zemlje po pitanju pandemije koja je za razliku od Srbije, u opadanju preko Atlantika.

Nekoliko ograničenja je ukinuto, na primer, međunarodni putnici više neće morati da podnose negativan izveštaj o testiranju.

Međutim, i dalje važi pravilo da stranci dostave dokaz o vakcinaciji protiv korona virusa za ulazak u SAD.

Sve ovo izazvalo je veliku polemiku “preko bare”, medijske ličnosti utrkivale su se u osudi američkih vlasti, ali sve je bilo uzalud…

FOTO: Tanjug/AP

Šanse da ćemo najboljeg tenisera sveta videti na tvrdoj podlozi Flešing Medouz parka, gotovo da ne postoje. 

Odluka se promeniti neće, ali, ako neko sa političkog vrha SAD kojim slučajem ugleda video na kome jedan mališan sa Floride želi da pošalje poruku srpskom teniseru, teško da će ostati ravnodušan…

Naime, dečak koji je očigledno veliki obožavatelj našeg asa, dobio je odobrenje da putem društvene mreže Instagram, pošalje direktnu poruku Noletu.

– Zdravo Novače, volim te puno! Ja sam sa Floride i želim da te gledam na Ju-Es openu.

Potom je zatražio od, reklo bi se starijeg člana porodice, da uzme telefon i sam pošalje glasovnu poruku teniskom kralju.

Verovatno jako razočaran, pošto Novaka neće moći da gleda u svojoj domovini, mališan je počeo da viče u telefon, Novak Đoković je najbolji igrač na Ju-Es openu!

A ni sledećeg jutra situacija nija bila mnogo drugačija, pa je Srbin očigledno bio i njegova prva jutarnja misao. 

Novak Đoković trenutno se nalazi u Crnoj Gori, a već je potvrdio da se priprema kao da će igrati na predstojećem Otvorenom prvenstvu SAD, koje je na programu od 29. avgusta do 11. septembra.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije