in

ZADAVIO JE U ŠUMI, PA ODMAH POZVAO POLICIJU? Ovo je srpski dečak koji je počinio stravičan zločin u Nemačkoj

DEČAK (15), koji je navodno sin Srbina koji je u aprilu ubio dete (7) ispred škole u Ulmu, uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je zadavio svoju devojku (15).

Foto: Printskrin

Zločin se dogodio uoči Nove godine u jednoj šumi kod Ulma, a osumnjičeni tinejdžer je navodno nakon zločina pozvao policiju i rekao da je ubio svoju devojku.

Kada su patrole stigle na lice mesta devojčicu su pronašli bez svesti. Ona je hitno prevezena u bolnicu gde je preminula 1. januara u jutarnjim satima.

Mediji prenose da je osumnjičeni dečak sin Srbina koji je na vaskršnji ponedeljak 2023. godine u Ulmu ubio svoju sedmogodišnju pastorku, što tužilaštvo nije ni potvrdilo ni demantovalo.

Podsetimo, policija je Srbina pronašla odmah nakon ubistva devojčice i uhapsila, a u novembru je proglašen neuračunljivim i prebačen je u psihijatrijsku ustanovu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Srbin je navodno tokom suđenja rekao da je pomno izučavao religiju te da “mu je u nekom trenutku postalo jasno da mora da žrtvuje jedno svoje dete Bogu”.

Njegov maloletni sin sada je u pritvoru zbog optužbi za ubistvo, a nejasno je zašto je došao na ideju da ubije, kao i šta je bio motiv da zadavi devojčicu.

Mediji pišu da je sam pozvao policiju uveče 29. decembra i privukao pažnju na svoj zločin.

Srpski dečak još uvek nije dao nikakve detalje u vezi sa zločinom, niti zašto je želeo da zadavi svoju devojku.

Za sada nije poznato da li su se dečak i žrtva našli u šumi ili su zajedno otišli tamo.

Ukoliko osumnjičeni bude osuđen, po krivičnom zakonu za maloletnike može da se suoči sa maksimalno deset godina zatvora. Istraga takođe ima za cilj da proveri da li je optuženi bio pod dejstvom alkohola i/ili opojnih droga.

Ako dođe do suđenja, ono će se verovatno odvijati iza zatvorenih vrata jer osumnjičeni ima samo 15 godina. Dakle, pitanje zašto je srpski dečak ugušio svoju devojku može ostati bez odgovora u javnosti.

(Blic)

BONUS VIDEO: JEMENSKI HUTI U RATNOJ AKCIJI: Gađali dva izraelska broda u Crvenom moru


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije