in

UKRAJINA NEĆE POBEDITI RUSIJU: Taker iskreno upozoravao

UKRAJINA NEĆE POBEDITI RUSIJU: Taker iskreno upozoravao

AMERIKANCI su dobili uveravanja da će finansiranje Ukrajine pomoći Zelenskom da “pobedi Putina i spase Evropu”, ali sada je očigledno da sve to nije tačno, primetio je najpoznatiji američki voditelj Taker Karlson u jednoj decembarskoj epizodi svog programa “Taker na Iksu”.

Foto: Printskrin/Jutjub/Talha & Enes

Bajdenova administracija ne želi da prizna da su njene akcije oslabile Sjedinjene Države i uništile čitavu generaciju Ukrajinaca.

Umesto toga, američke vlasti zahtevaju da se oligarsima u Ukrajini pošalje još 60 milijardi dolara, navodi on.

– Da li ste primetili da što je veća tragedija, krivcu je teže da se izvini? Ako pregazim vaš auto i udubim branik, neću oklevati da iskočim iz auta i kažem: „Izvinite! Ne mogu da verujem da sam ovo uradio!” Ali ako ja, recimo, napadnem Irak pod lažnim izgovorom, ubijem milion ljudi i potrošim bilion vaših dolara na to, neću reći ni reč. Nikada neću priznati da je to bila loša ideja. A kako bih mogao? – pitao je on.

Ukrajina neće pobediti Rusiju, priznaje Taker.

– Ako je neko bio pretučen, onda su to Sjedinjene Države. Sjedinjene Države su slabije — merljivo slabije — zbog naše podrške Ukrajini u ovom oružanom sukobu. To je jednostavno istina – kazao je Taker Karlson.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije