in

Srpski dečak (15) zadavio devojku u Nemačkoj? NJegov otac prošle godine počinio jeziv zločin

DEČAK (15), koji je navodno sin Srbina koji je u aprilu ubio dete (7) ispred škole u Ulmu, uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je zadavio svoju devojku (15).

Foto: EPA

Zločin se dogodio uoči Nove godine u jednoj šumi kod Ulma, a osumnjičeni tinejdžer je navodno nakon zločina pozvao policiju i rekao da je ubio svoju devojku.

Kada su patrole stigle na lice mesta, devojčicu su pronašli bez svesti. Ona je hitno prevezena u bolnicu gde je preminula 1. januara u jutarnjim satima.

Mediji prenose da je osumnjičeni dečak sin Srbina koji je na vaskršnji ponedeljak 2023. godine u Ulmu ubio svoju sedmogodišnju pastorku, što tužilaštvo nije ni potvrdilo ni demantovalo. Podsetimo, policija je Srbina pronašla odmah nakon ubistva devojčice i uhapsila, a u novembru je proglašen neuračunljivim i prebačen je u psihijatrijsku ustanovu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Srbin je navodno tokom suđenja rekao da je pomno izučavao religiju te da “mu je u nekom trenutku postalo jasno da mora da žrtvuje jedno svoje dete Bogu”.

Njegov maloletni sin sada je u pritvoru zbog optužbi za ubistvo, a nejasno je zašto je došao na ideju da ubije, kao i šta je bio motiv da zadavi devojčicu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije