in

“POVREDIO MI JE DETE, ŠTA SAM MOGAO DA URADIM”: Albanac 9 godina ucenjivao sestričinu, terao je na odnos, otac devojke saznao i

Muškarac (50) iz Volosa u Grčkoj uhapšen je zbog ubistva šuraka Albanca (33), prenose grčki mediji.

Ilustracija Shutterstock

Prema pisanju medija, Osumnjičeni je iz puške, koju je legalno posedovao, pucao i ubio brata svoje supruge a onda se dobrovoljno predao policiji, priznajući zločin. On je to učinio nakon što mu je ćerka (18) priznala da ju je ujak, poreklom iz Albanije silovao devet godina. On je navodno kada je devojčica napunila 12 godina počeo i da je snima i fotografiše u neprimerenim izdanjima. Veruje se da je Albanac snimke i fotografije zadržao za sebe i njima ucenjivao devojčicu.

Mediji oprenose da je otac, kada je od ćerke čuo užasne vesti rekao da će on sve da sredi.

Žrtvin otac ima troje dece iz prvog braka, a sa drugom suprugom i sestrom nastradalog Albanca imao je jednu ćerku. Kada je saznao šta je njegova ćerka preživela, otiša je do kuće, uzeo pušku karabin i zamolio ženu da pozove brata i slaže da je njen muž doživeo kvar na vozilu i da mu je potrena pomoć na putu.

Po dolasku na lice mesta, njih dvojica su se posvađali. Nakon toga je devojčicin otac drškom od oružja udario Albanca u lice dok je pokušavao da mu uzme oružje, a zatim je i pucao u njega. Nakon što ga je ubio, on je pozvao policiju i prijavio šta je uradio.

Kada je policija došla na mesto nesreće, pronašli su telo sa povredama na licu i ranom od oružja na grudnom košu.

Ilustracija

“Povredio mi je dete, ja sam otac, šta sam mogao da uradim”

Otac je ispričao u policiji kako se odlučio na ovaj korak.

– Povredio mi je dete, ja sam otac, šta sam mogao da uradim – rekao je on.

On je ispričao da je shvatio da nešto nije u redu kada je ćerka počela često da mu traži novac. U međuvremenu je shvatio da neko vreme nije plaćala studentski dom, pa je odlučio da razgovara s njom. Tokom razgovora ćerka se slomila i otkrila mu kroz kakav je pakao prošla zbog svog ujaka.

– Ispričala mi je sve kroz šta je prošla, a onda mi je rekla da on ima snimke i videe zbog kojih je ucenjuje i uzima joj novac – rekao je otac.

On je navodno, kada je devojčica napunila 12 godina, počeo i da je snima i fotografiše u neprimerenim izdanjima. Veruje se da je Albanac snimke i fotografije zadržao za sebe i njima ucenjivao devojčicu.

Mediji oprenose da je otac, kada je od ćerke čuo užasne vesti rekao da će on sve da sredi.

BONUS VIDEO – PUT NA SIGURNO: Nastavak evakuacije stoke sa Krčedinske ade, zarobljene visokom vodostajem Dunava

(Telegraf.rs)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije