in

Ovo je tinejdžerka koju je ubio dečak iz Srbije u Nemačkoj (FOTO)

NA društvenim mrežama devojčica (15) koju je ubio njen dečko Manuel (15) u šumi u Ulmu u Nemačkoj, objavila je fotografije i video-zapise na kojima se grle i ljube i ne sluteći šta će se dogoditi samo nekoliko dana kasnije.

Foto: Društvene mreže

“Kako je mogao?!”, stoji u jednom u nizu komentara ispod objave.

Većina korisnika društvene mreže “Tik-tok” u šoku je nakon ubistva tinejdžerke. Oni se pitaju zbog čega je jedno dete moglo da ubije drugo dete.”Žao mi je što ti je život oduzeo onaj koga si volela”, “Počivaj u miru, anđele lepi”, samo su neki od komentara.

Foto: Društvene mreže

Podsetimo, zločin se dogodio 27. decembra 2023. godine, a devojčica je preminula 1. januara. Manuel (15) je uhapšen zbog sumnje da je zadavio svoju devojku u šumi u Ulmu.

Nakon napada na devojčicu, javno tužilaštvo sada istražuje ubistvo iz nehata. Osumnjičeni srpski dečak pozvao je policiju malo pre ponoći u sredu, 27. decembra, i priznao da je ubio svoju devojku.

Foto: Društvene mreže

Pozadina zločina je još uvek nejasna. Bišofsberger nije dao detaljnije podatke o osumnjičenom ili žrtvi, iz razloga zaštite ličnih prava, posebno u slučaju maloletnika. Istraga bi takođe morala da pokaže u kakvom je odnosu bilo dvoje petnaestogodišnjaka.

(Blic)

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA: Stan u kojem je pronađen ubijeni muškarac u Novom Sadu


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije