in

Majka Kristina se oglasila, otkriveno gde su oteta deca

KRISTINA Blok, vlasnica poznatog restorana i bogata naslednica, oglasila se nakon otmice njeno dvoje dece u Danskoj i priznala da su deca kod nje.

Foto: Profimedia

Deca su oteta dok su bila sa ocem Stefanom u jednom restoranu i čekala novogodišnji vatromet. Otmičari su oteli Klaru i Teodora i strpali ih u dva automobila. Gotovo 48 sati je trajala potraga za decom i u Danskoj i u Nemačkoj, pošto je poznato da su bivši supružnici vodili dugogodišnju bitku za starateljstvo.

Večeras se oglasila majka i rekla da su deca sa njom i da su dobro.

– Deca su dobro. Molim vas za razumevanje, neću davati više izjave, pogotovo zbog brige za dobrobit moje dece – navela je Kristina u saopštenju.

Podsetimo, otmica se dogodila 31. decembra oko ponoći u Gravenštajnu u Danskoj, dok je Stefan sa malom Klarom (13) i Teodorom (10) sedeo u kafiću “Cafeodora” i čekao novogodišnji vatromet.

Nekoliko muškaraca ušlo je u kafić i oborilo Stefana na zemlju, a potom su decu ubacili u vozila i nestali. Odmah je reagovala danska policija koja je otpočela potragu, a već oko 1 sat iza ponoći su kontaktirali i nemačke kolege, zbog sumnje da su otmičari krenuli da napuste zemlju.

Zbog istorije dvoje supružnika, policija je ubrzo posumnjala da su deca odvedena kod majke. U ovom trenutku nema potvrde policije da je Kristina organizovala otmicu dece.

Podsetimo, ona i Stefan su u braku dobili četvoro dece. Iako je tokom razvoda dodeljeno zajedničko starateljstvo, Stefan je pre nekoliko godina zadržao troje dece kod sebe, pod izgovorom da ih majka fizički zlostavlja. Usledile su brojne sudske parnice, a Kristini, iako je imala rešenje suda, Stefan nije dozvoljavao da viđa decu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO – “POLICIJA, RUKE NA LEĐA”: Pogledajte veliku akciju hapšenja osumnjičenih za dojave o bombama


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije