in

IVANA SAHRANJENA KRAJ TERENA ZA GOLF: Osvanule slike groba

IVANA SAHRANJENA KRAJ TERENA ZA GOLF: Osvanule slike groba

Ivana Tramp preminula je od povreda zadobijenih u padu u stanu u NJujorku, a mesto sahrane mnogi smatraju neobičnim.

Profesorka sociologije iz Dartmuta Bruk Harington, koja sebe naziva poreskim istraživačem, napisala je na Tviteru: ”Bila sam skeptična prema glasinama da je Tramp zakopao svoju bivšu ženu u tu tužnu malu zemlju na svom golf terenu u Bedminsteru, samo zbog poreskih olakšica“, prenosi Dejli Mejl.

Foto: Tviter printskrin/Disclose.tv

 

Porodica Tramp, ćerka Ivanka, sinovi Donald mlađi i Erik, oprostila se od Ivane dirljivim rečima ali nijedna od njih nije završila na ploči.

Na njemu pišu samo Ivanino ime, datum rođenja i datum smrti, a fotografije je objavio i NJujork post. Na grobu koji nije uređen nalazi se skromni buket belog cveća.

– Baš lepo mesto na kojem će ti majka počivati. Posebno mi se dopada natpis, napisao je Trampovom sinu na Tviteru čovek koji je slikao grob.

Ivana je sahranjena na parceli blizu prve tačke golf terena nakon.

Izvor je ranije rekao za NJujork Post da je njujorška ikona sahranjena “nedaleko od glavne zgrade kluba”.

Foto: Profimedia

 

– Imaju privatnu travnatu površinu. To je samo veoma diskretan komad granita sa ugraviranim njenim imenom – rekao je izvor.

Donald Tramp je još 2017. izneo planove za izgradnju groblja od 10 parcela za članove porodice, koje bi gledalo na prvu rupu golf terena, preneo je Vašington post. Tramp je u prošlosti rekao da takođe želi da bude sahranjen na tom mestu.

Bivša češka manekenka pronađena je mrtva u svojoj kući 14. jula nakon što je pala niz stepenice. Imala je 73 godine.

FOTO GALERIJA: Poseta evropskih zvaničnika ratom zahvaćenoj Ukrajini

“>

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP