in

Ispala iz automobila koji se nekoliko puta prevrnuo, pa se zakačila za drugi koji je njeno telo vukao kilometrima

TINEJDžERKA iz Viskonsina tragično je nastradala u jezivoj saobraćajnoj nesreći u novogodišnjoj noći.

Foto: Društvene mreže

Teja Grajms (19) ispala je iz automobila koji se oko jedan sat ujutru nekoliko puta prevrnuo na auto-putu nakon što je udario u propust. Telo nesrećne devojke zakačilo se potom za automobil koji je naišao, međutim, vozač, koji je inače njen prijatelj, nije primetio šta se dogodilo i nastavio je da vozi kilometrima.

Policija je uz pomoć opreme za termoviziju na kraju pronašla telo tinejdžerke zaglavljeno za automobil skoro 5 kilometara od mesta nesreće.

Majka nastradale devojke rekla je za Foks 6 da “doživljava agoniju” koju nikome ne bi poželela. Istražitelji navode za lokalne medije da se veruje da je alkohol imao ulogu u smrtonosnoj nesreći.

Vozač automobila, tinejdžer (19) iz Vest Benda, uhapšen je pod optužbom da je pobegao nakon što je usmrtio Grajm jer je navodno napustio mesto nesreće pre dolaska policije.

Jedan od saputnika (17) nastradale tinejdžerke iz prevrnutog automobila nalazi se u kritičnom stanju, dok su još dvoje, starosti 16 i 21 godinu, prebačeni u lokalne bolnice sa teškim povredama.

Ti-Džej Grajm, sestra nastradale devojke, pokrenula je onlajn akciju prikupljanja sredstava kako bi pomogla svojoj porodici da plati komemoraciju i kremaciju.

– Teja je svojom živahnom ličnošću i smislom za humor unela svetlost u najmračnije dane ljudi. Volela je automobile, zalaske sunca i druženje sa prijateljima – navela je sestra.

Jeziva saobraćajna nesreća, podsetimo, obeležila je prve trenutke 2024. godine i na Kipru kad su četiri člana jedne porodice poginula u direktnom sudaru automobila i kamioneta nekih pola sata nakon ponoći.

(Njujork post)

BONUS VIDEO: POTRAGA ZA TELIMA U RUŠEVINAMA KAN JUNISA: Lokalno stanovništvo izvlači mrtve i ranjene


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije