in

Evo kada će biti emitovan intervju Karlsona sa Putinom po srpskom vremenu

Evo kada će biti emitovan intervju Karlsona sa Putinom po srpskom vremenu

INTERVJU američkog novinara Takera Karlsona sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom biće objavljen 8. februara, javlja Volstrit džornal.

Foto: Profimedia

Ostali mediji javljaju da će intervju biti emitovan u 18. sati po vašingtonskom vremenu, tj. u 2 sata ujutru po moskovskom, odnosno u ponoć po srpskom vremenu.

Očekuje se da će se intervju pojaviti na stranici novinara na društvenoj mreži X i na njegovom zvaničnom sajtu.

Američki novinar Taker Karlson dodat je u bazu podataka “neprijatelja Ukrajine” na ukrajinskom sajtu Mirotvorac, sa obrazloženjem da je “saučesnik ruskih ratnih zločinaca i okupatora”.

Karlson je “registrovan” kao neprijatelj još 8. juna 2023. godine. Optužen je za “učešće u aktima humanitarne agresije na Ukrajinu” i “manipulisanje društveno značajnim informacijama”.

Pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov potvrdio je da se Karlson sastao i razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Prema njegovim rečima, intervju će biti objavljen „čim bude pripremljen“.

Karlson je u utorak rekao da će tražiti intervju sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim, pošto svi dosadašnji intervjui ukrajinskog lidera u američkim medijima nisu novinarstvo, već propaganda. 

Međutim, izgleda da su Takerove šanse da intervjuiše Zelenskog sada blizu nule, zaključuje Sputnjik.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije