in

Dolazio kod njega na večere pa se raspitivao za jednu stvar

NOVA sudska dokumenta donose niz jezivih detalja o zlodelima Džefrija Epstajna i njegove saradnice i ljubavnice Gilejn Maksvel. Narednih dana biće objavljeno više od 150 imena koja su bila povezana sa pedofilom, koji je preminuo 2019. u zatvoru u Njujorku dok mu se sudilo za zločine. Predator je bio prijatelj sa brojnim poznatim ličnostima iz raznih sfera – od politike, biznisa do kraljevskih porodica. Ime koje se pominje u celoj priči jeste i ime mađioničara Dejvida Koperfilda.

Foto: Profimedia

Nedavno objavljeni sudski dokumenti pokazuju šta je Džoana Sjoberg, koja tvrdi da je bila žrtva Džefrija Epstajna, otkrila o Dejvidu Koperfildu koga javnost poznaje i kao bivšeg partnera Klaudije Šifer.

Prema njenim rečima, poznati mađioničar bio je na večeri u Epstajnovoj kući kada ju je pitao da li je ona “nova” devojka i da li zna da su “druge devojke bile plaćene da dovode nove devojke”.

U dokumentu piše: “Dejvid Koperfild je bio na večeri kod Epstajna i bila je prisutna još jedna devojka koja je izgledala jako mlado i Džoana ju je pitala u koju je školu išla, Džoana nije prepoznala naziv škole kao naziv koledža i rekla je da je moguće da je devojka učenica srednje škole. Džoana je rekla: “Koperfild me je ispitivao da li znam da su devojke bile plaćene da nađu druge devojke”.

Sjoberg je u svojoj izjavi od 18. januara 2018. rekla da je srela Koperfilda tokom večere u kući Epstajna iako nije rekla kada i gde tačno se sastanak dogodio.

Foto: New York State Sex Offender Registry via AP

 

– Neko me je nazvao iz kuće i rekao da će biti tamo, a ako želim da dođem na večeru, onda mogu da se nađem sa njim – ispričala je.

Sjoberg je napomenula da Koperfild nije bio u kući kad je stigla, pa je čekala s drugom devojkom koju nije upoznala, a koja se činila vrlo mladom. “Pitala sam je u koju je školu išla, na neki način pokušavajući da saznam da li pohađa neki od obližnjih fakulteta, ali nisam prepoznala ime škole. Pa sam pomislila da bi mogla da bude mlađa od studentkinje, ali mi je razum govorio da je možda ćerka jednog od njegovih prijatelja”.

Sjoberg je poručila da je Koperfild izvodio mađioničarske trikove na večeri i da je primetila da je on Epstajnov prijatelj, piše Dejli mejl. Dokumenta su otkrila i umešanost bivšeg američkog predsednika Bila Klintona u jezive skandale, pa je Džoana otkrila da on voli “mlađe devojke”.

(Blic žena)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije