in

“Baš kao što smo zacrtali” (FOTO)

“Baš kao što smo zacrtali” (FOTO)

AMERIČKI predsednik Džo Bajden je u nedelju uveče objavio fotografiju koja implicira da su on i pevačica Tejlor Svift uspeli da donesu pobedu Kanzas Siti čifsa na Superboulu 2024.

Foto: Tviter

Sviftova je primećena sa brojnim prijateljima sa A liste na stadionu kako navijaju za njenog dečka, igrača američkog fudbala Trevisa Kelsa iz Kanzas Sitija, dok je njegov tim pobedio San Francisko fortinajnerse u produžetku.

Ubrzo posle meča, Bajden je podelio mim „Mračni Brendon“, na kojem je prikazan on sa laserskim zracima kako mu izlaze iz očiju.

– Baš kao što smo zacrtali – stajalo je u natpisu Bajdenovog posta.

Čini se da je Bajdenova objava odgovor na teoriju zavere koju su izneli republikanci da će popularnost Tejlor Svift iskoristiti demokrate da dobiju impuls pred predsedničke izbore 2024.

On aludira na to da su Tejlor Svift i on glavni “krivci” za pobedu Kanzas Siti čifsa u Superboulu.

Kritičari predsednika koriste mim “Mračni Brendo” da ismeju njegovu uočenu slabost, ironično ga predstavljajući kao mračnu i preteću silu. Brendon je referenca na incident krajem 2021. kada je novinar Naskara naizgled pogrešno čuo gomilu koja je skandirala „je**š Džo Bajdena“ kao „Idemo, Brendone“.

(Blic)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije