in

“AMERIKA ĆE IZGUBITI BEZ OBZIRA NA TO KAKO SE RAT BUDE ZAVRŠIO!” Ovako je Taker Karlson govorio na početku ruske specijalne vojne operacije

“AMERIKA ĆE IZGUBITI BEZ OBZIRA NA TO KAKO SE RAT BUDE ZAVRŠIO!” Ovako je Taker Karlson govorio na početku ruske specijalne vojne operacije

BAJDENOVA administracija je odlučila da živi u prošlosti i pretvara se da su SAD i dalje sposobne da nameću jednostrane odluke ostatku sveta, poručio je tada voditelj “Foks njuza” Taker Karlson, na početku ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Foto: Printskrin Foks njuz

Ako se sukob u Ukrajini nastavi, SAD će izgubiti bez obzira na to kako se bude završio, poručio je Taker Karlson i dodao da SAD ratuju i protiv Rusije i protiv Kine. 

 – Rat koji vodimo nije samo rat protiv Rusije, već i protiv njenog najnovijeg saveznika NR Kine. Dogodilo se ono što je Donald Tramp predvideo, i to na najgori mogući način – istakao je Karlson.

On je naglasio da je celom svetu, osim Americi, jasno da se svetski poredak menja.

 – Kada se taj proces završi, SAD više neće biti na vrhu – rekao je američki voditelj.

Karlson je govorio i o tome kako bi Vašington mogao da potroši novac koji šalje Ukrajini.

 – Novac koji Vašington šalje Kijevu mogao bi da se potroši na rešavanje domaćih problema Sjedinjenih Država, na primer, na modernizaciju železničkog sistema – rekao je on.

Bajdenova administracija je odlučila da živi u prošlosti i da se pretvara da su Sjedinjene Države i dalje sposobne da nameću jednostrane odluke ostatku sveta, ocenio je Karlson.

 – Rat u Ukrajini je u fokusu cele američke vlade. Iako naša sopstvena ekonomija propada zato što ogromne kompanije otpuštaju hiljade ljudi, rat u Ukrajini je jedan od naših glavnih troškova – naglasio je voditelj.

BONUS VIDEO: Posade ruskih tenkova T-80BVM vežbaju gađanje


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije