in

Zorana Pavić progovorila o finansijskim problemima s kojima se borila godinama

ZORANU PAVIĆ jedan potez uvukao je ozbiljne dugove koji su je doveli do problema sa zdravljem.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Zorana je u nekoliko navrata govorila o problemima sa zdravljem i nije krila da su posledica kredita u “švajcarcima” koji je jednom prilikom uzela.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

– Pozajmila sam novac od prijatelja za koncert, pa sam onda uzela i stambeni kredit u banci u švajcarskim francima. Zbog tog duga sam se razbolela! Bila sam pod velikim stresom i dobila hormonski poremećaj, zbog kog sam imala mnogo zdravstvenih problema. Ušla sam u “Farmu” da bih izašla iz dugova, ali ni tada nisam rešila problem jer mi je honorar isplaćen u ratama. Još nisam vratila sve dugove. Kada se to bude desilo, taj dan ću da slavim kao svoj drugi rođendan. E, onda ću opet da napravim koncert u Centru Sava, taman da se ponovo uvalim u dugove… Najslađe se smejem na svoj račun – rekla je tada pevačica.

– Imala sam dve velike ljubavi i uspela sam da ih sačuvam od očiju javnosti. Nije lako biti moj muškarac! Veza sa mnom podrazumeva da na sve javne događaje idem sama, a ne sa onim sa kim se zabavljam. To partnerima može da smeta – rekla je pevačica i prvi put komentarisala priče da je bila u vezi s glumcem Banetom Vidakovićem:

Foto: Zoran Jovanović Mačak

– On je glumčina i posebno biće koje mnogo volim, ali nas dvoje nikad nismo bili u vezi. Kada su mediji o tome pisali, lepo je rekao da nas veže nežno prijateljstvo. U meni će uvek imati prijatelja.

Pavićeva ne žali što nema potomstvo, jer smatra da i pored toga ima ispunjen život.

– Dok sam pevala u grupi “Frenki”, istovremeno sam se zaposlila u “Aviogeneksu” kao programer. Imala sam baš dobru platu. Kancelarije su nam bile u Centru Sava. Uveče sam pevala po klubovima, a danju radila u firmi. Morala sam da pijem mnogo kafe da bih ostala budna tokom dana.

– Dete bih rodila samo čoveku kojeg mnogo volim i koji mene voli. Nisam od onih ljudi koji se s nekim dogovore i kažu: “Hej, hajmo sada da pravimo dete!” Pa ne pravimo bicikl, nego živo biće. Za mene je dete plod ljubavi, a ne stvar. Nije bilo moguće da dobijem decu sa onima koje sam mnogo volela, nije važno iz kojih razloga – priča ona i dodaje:

– Imam jak karakter i moje dete bi sigurno to povuklo na mene. Kao takvo, ne bi moglo da se uklopi u svet u kome danas živimo. Možda me je Bog sačuvao da ne umrem na porođaju. Ko to zna… – rekla je ona nedavno.

(INFORMER)

BONUS VIDEO:

“NOVOSTI” U “JUTRU” MOJA PRODUŽENA RUKA | Novogodišnji “Novosti” intervju | Bojana Ristivojević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije