in

Udala se za GROFA i sada uživa u luksuzu

Lidija Skrinjik-Arćeri, nekadašnja voditeljka “Granda” svog sadašnjeg supruga italijanskog grofa upoznala je preko interneta.

Pročitajte još: Porodila se ćerka Merime njegomir: Evo kakvo je Jelena dala ime sinu (FOTO)

Ubrzo nakon udaje povukla se iz medija, odselila iz Srbije, a promenila je i ime na društvenim mrežema i zove se Gianluigi E Lidija Archieri.

Naime, Lidija je, kako je i sama pričala, sadašnjeg supurga grofa Đanluiđija Arćerija upoznala putem interneta i sa njim tako otpočela ljubavnu romansu da bi se nekoliko godina kasnije sa decom preselila u Italiju.

Ona je bila veoma popularna voditeljka, ali je zbog ljubavi odlučila da u tom jeku svoje popularnosti ne samo napusti svoje zanimanje već i zemlju.

Inače, ona je diplomirala italijanski, a u želji da unapredi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu.

– U moje vreme nije bilo “Fejsbuka”, ali je istina da smo se upoznali putem “nove tehnologije”. Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku – rekla je Lidija i nastavila:

Pročitajte još: Marija Veljković uhvaćena u strasnim poljupcima sa novim dečkom (VIDEO)

– On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe, i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak – objasnila je ona.

BONUS VIDEO:


 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU