in

TUKAO ME, BEBA NIJE PREŽIVELA Gde je danas Buba Dobrosavljev?

Šarmantna Buba preko noći je postala miljenica publike, neko vreme uživala je veliku popularnost, a onda je usledio skandal koji je sve promenio.

Foto: Jutjub printskrin/corvax111

 

 

Naime, krajem 2011. godine Srbiju je rasplakala potresnom pričom o zlostavljanju koje je pretrpela od tadašnjeg emotivnog partnera. Prema njenim rečima, dečko sa kojim je živela fizički ju je zlostavljao do te mere da je u četvrtom mesecu trudnoće pobacila.

LJubinka je nakon traume kroz koju je prošla ispričala sve detalje:

– Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: “Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!” On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim – ispričala je tada voditeljka tada za “Puls”.

Danas LJubinka izgleda prelepo, uprkos svim lošim stvarima koje je preživela u svom najgorem periodu života.


Foto: Jutjub printskrin/corvax111

 

 

Posle svega što je proživela, ona se povukla sa malih ekrana, a u međuvremenu je izdala knjigu, ali i pronašla svoje mesto u politici.

U sklopu jedne partije počela je da se bavi borbom protiv nasilja nad ženama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.