in

Šok tvrdnje bivše ljubavnice Alena Delona

Bivša patnerka Alena Delona, tvrdi da se slavni francuski glumac nalazi u “životnoj opasnosti” i da su za to navodno “kriva” njegova deca.

Alen sa sinom Antonijem, Foto AP

Francuski glumac Alen Delon je 2019. godine doživeo moždani udar, nakon čega se zbog njegovih izjava koje su mogle da se protumače da ne želi više da živi, nagađalo da će se najverovatnije odlučiti za eutanaziju, što je njegov sin Entoni Delon kasnije i potvrdio. On je tada rekao da je tačno da je svom ocu obećao da će biti uz njega onog dana kada Alen odluči da je njegovom životu došao kraj.

Posle moždanog udara, Alen Delon je povratio snagu i od tada se retko pojavljuje u javnosti, a sada je njegova bivša partnerka Hiromi Rolin rekla kako se glumac nalazi u “životnoj opasnosti”. Ona je optužila glumčevu decu da su obustavila njegovo lečenje u avgustu što je dovelo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja.

Rolin je rekla za RTL da su deca Alena Delona, sa kojim je živela od 2006. godine, dovela u opasnost život svoga oca koji je 2019. imao moždani udar. Hiromi je navela da se Delon osećao veoma dobro prošlog jula, kada je izbačena sa njegovog imanja u Dušiju.

Rolin je istakla da je 21. novembra uspela da razgovara sa Delonom preko mobilnog i da je tada zvučao kao da mu ponestaje dah.

– Kada sam videla stanje njegovog glasa, shvatila sam da su prekinuli lečenje – navela je ona.

Foto: EPA

Takođe je istakla i da su njene strahove potvrdile izjave Delonove ćerke Anučke i njenog advokata koji su jasno rekli da su prekinuli lečenje krajem avgusta.

-“Prošlo je četiri meseca bez lečenja, šest meseci bez medicinske kontrole – poručila je Rolin.

Pre nego što je sukob između članova porodice Delon izbio na videlo, braća i sestre su ustali protiv Rolin, optužujući je da je “zloupotrebila slabosti” 88-godišnjeg glumca, kao i za nasilje nad ugroženim licem, a ona je nedavno oslobođena tih optužbi. Tužba Rolin za “klevetu”, koju je podnela kao odgovor na taj postupak, takođe je odbačena. Rolin tvrdi da je upoznala Alena Delona na snimanju filma 1989. godine, gde je radila kao asistent režije.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije