in

Snežana Đurišić prodala vilu na Dedinju “Hoću da se sklonim odavde”

Pevačica Snežana Đurišić danas uživa u srećnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a nekada je bila udata za Slobodana Gvozdenovića.

Posle Slobodanove smrti, kako je ispričala, bilo joj je veoma teško da se “vrati na noge”.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

– Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila, kad dete plače, ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim – počela je svoju priču Snežana, prenosi “Grand onlajn”, pa nastavila o tome kako joj u početku nikako nije bilo kao u bajci.

Svakako, njihova želja za zajedničkim životom je bila jača od bilo kog problema koji bi ih snašao. Vremenom, obezbedili su sebi sve o čemu su maštali.

Foto: ATA images

 

 

– Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pritom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milioni i ušli smo u dugove – objasnila je jednom prilikom Snežana, koja je posle njegove smrti 2013. godine ipak rešila da u potpunosti okrene novi list i tu kuću proda.

– Mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde, tako sam rekla tada i to sam i učinila – naglasila je.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković 

“>

Foto: Printskrin/Instagram/dragana_mirkovic

Foto: Printskrin/Instagram/dragana_mirkovic