in

Slavnog pevača Marka Entonija ovakvog je teško gledati, uništile ga mlađe ljubavnice (FOTO)

POPULARNI pevač Mark Entoni definitivno nije više u “cvetju mladosti”, ali za razliku od DŽej Lo, koja takođe ima 53, on izgleda daleko starije.

Foto: Profimedia

Zapravo, na novim fotografijama koje je objavila povodom svog rođendana, a na kojima je potpuno naga, latino diva definitivno je poput “devojčice”, i teško da bi iko rekao da je zagazila u šestu deceniju.


Isto važi i kada je reč o paparaco fotkama. Međutim, kada je reč o Entoniju, situacija je potpuno drugačija. Naime, njega su uslikali na jahti Dejvida Bekama, a prvo što pada u oči je njegov ispijen izgled, duboki podočnjaci i umorno lice.

Pevača je na momente bilo teško gledati dok se muči da nešto objasni Bekamu sa kojim je prijatelj, a mnogi su se pitali i na koji način je uspeo da smuva jednu od najlepših žena sveta – misicu Nadiju Fereiru.

Foto: Profimedia

On je lepoticu nedavno i zaprosio, a 53-godišnji muzičar i 23-godišnja bivša Mis Universe nedavno su proslavili veridbu u jednom restoranu u Majamiju.

Pre Nadije, Mark tri puta bio u braku. S manekenkom Dijanarom Tores venčao se 2000. godine i s njom dobio dva sina, Kristijana i Rajana, pre nego što su se razveli 2004.

Iste je godine počeo vezu s DŽenifer Lopez s kojom se ubrzo i venčao, a s njom ima blizance Maksa i Emu. Par je 2011. objavio da se razvodi, a brak je okončan 2014. Ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju svoje dvoje dece.

U novembru 2014. oženio je manekenku Šenon De Limu od koje se razveo dve godine kasnije.

Poslednja žena s kojom su ga povezivali pre nego što je potvrdio vezu s Nađom bila je Madu Nikola s kojom se poljubio na crvenom tepihu Billboard Latin Music Awardsa prošle godine.

No, kako su godine odmicale, a njegove ljubavnice bivale sve mlađe i mlađe, tako je kopnio i njegov izgled, te se činilo da ipak ne može da drži njihov korak. Tako za razliku od, primera radi, Vensana Kasela ili pak Dejvida Gete koje su mlađe izbaranice podmladile, čini se da kada je reč o Entoniju, situacija je drastično drugačija, te ne čudi što mnogi kažu da sada “izgleda poput dede”. 

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije