in

Sin je bio “pazla” koja nam je falila (FOTO/VIDEO)

Sin je bio “pazla” koja nam je falila (FOTO/VIDEO)

KOD nas je svaki dan, Dan zaljubljenih. Svaki dan slavimo ljubav. Nismo odonih parova da samo kada je neki poseban datum nešto poklanjamo, kad nas je to česta pojava. Poklonimo jedno drugome sitnicu kada god mislimo dato treba, kada osetimo i imamo želju za tim. Takvi znakovi pažnje su najvažniji.

Foto: Privatna arhiva

Ovako, u dahu, za naš list govore estradni umetnik Ljubomir Ljuba Perućica i TV voditeljka Katarina Kolozeus Perućica, mladi bračni par koji je lane dobio sina Alekseja. Na pitanje kako je započela njihova veza koju su 2019. krunisali brakom, Katarina za “Novosti” kaže:

– Počela je u poslovnom smislu. Dok sam radila na TV Hepi, falio je materijal za emisiju čije je emitovanje bilo zakazano za sutradan. Istogmomenta sam videla najavu za Ljubin nastup, dobila sam “paparaco” materijal koji je bio potreban za emitovanje i sve ostalo je istorija. 

Foto: Privatna arhiva

Katarina je shvatila da je Ljuba savršen za nju jer ju je zasmejavao, ali, takođe, prvi put u životu joj je neko kuvao i spremao hranu. Ljuba kažeda je tromesečni naslednik Aleksej bio “pazla” koja im je falila, da upotpune sve. On im je nagrada i dar od Boga. Katarina dodaje da bi voleli da dobiju i devojčicu. 

– Koliko god sam u mogućnosti pomažem oko bebe – iskren je Perućica.

– Nije to pomoć, već obaveza i zadovoljstvo, ali se maksimalno trudim da Katarinu rasteretim, jer ona doji. Ja ga presvlačim i kupam. Voli dabude čist. Ako ga slučajno isprskaju dve kapljice vode ili mleka, odmah plače i mora da se presvuče. Aleksej se menja iz dana u dan. U jednom trenutku vidim da liči na mene, pa posle na Kaću.

Foto: Privatna arhiva

Za razliku od Katarine koja u ovom trenutku ne razmišlja o povratku na male ekrane i maksimalno je fokusirana na sina, Ljuba je ovih dana u muzičkom studiju i radi punom parom. Aranžer Srećko Miligram jedan je odautora nove pesme koju će uskoro objaviti, dok mu kompozitor Milan Miletić radi baladu. 

– U fioci imam više pesama, krenuću sa numerom koju trenutno snimam i verujem da će se dopasti publici – otkriva Ljuba.

– Osim novih pesama, objaviću i neke nove obrade, tako da će biti muzike za svačiji ukus. Drago mi je što moju baladu “Dolazi naše vreme” sve više mladenaca biraza prvi ples. Zbog te pesme sam pevao na mnogim svadbenim veseljima.

Foto: Privatna arhiva

Veliki intervju povodom Dana zaljubljenih sa Ljubom i Katarinom, pogledajte i uživajte, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije