in

Sanja Vučić progovorila o svojim slabostima i ljubomori, priznala da li razmenjuju šifre telefona

Sanja Vučić progovorila o svojim slabostima i ljubomori, priznala da li razmenjuju šifre telefona

SANjA Vučić je gošća novog zabavnog formata na Kurir televiziji pod nazivom “Divan šou”.

Foto: ATA images

Sanja je prvi put u javnosti nešto više rekla o odnosu sa svojim dečkom, otkrila da li je ljubomorna, te je otkrila šta je njen najvei strah.

Foto: ATA images

– Doza ljubomore može da bude simpatična, ali ljubomora ne znači nužno ljubav. Smatram da je i nesigurnost jedan od faktora i zbog toga svog partnera ograničava u određenim aktivnostima – rekla je Sanja i dodala:

– Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Poverenje mora da postoji između partnera naročito sada u ovoj eri kada se sve prati i gleda. Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih. Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan ali nisam primetila neke nepremirene stvari, ne želim da se uznemirim pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu – izjavila je Sanja.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije