in

Sanja Kužet u dugom stanju, evo kog je pola bebica

SANjA KUŽET je u drugom stanju.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

Naime, kako se saznaje, voditeljka sa suprugom Nemanjom Živojinovićem čeka sina.

Kako navode iz Grand produkcije, voditeljka, budući da se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, neće završiti ovu sezonu kao voditeljka emisije “Zvezda Granda”, već će otići na trudničko bolovanje.

Podsetimo, poznato je da Sanja Kužet svoj privatan život ne eksponira, a jednom prilikom otkrila je da je ljubavna priča sa sadašnjim suprugom, počela još u srednjoj školi.

Foto: ATA images

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

– Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe – rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

(Grand)

BONUS VIDEO:

“NOVOSTI” U “JUTRU” MOJA PRODUŽENA RUKA | Novogodišnji “Novosti” intervju | Bojana Ristivojević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije