in

Rok kamp za devojčice u Novom Sadu

DANAS, u petak 12. januara u 18 časova, na bini „Fabrike“ u Kulturnom distriktu u Novom Sadu, počeće koncert najmlađih rokerki, polaznica ovogodišnjeg Rok kampa za devojčice.

T.Drobnjak

Kako organizataori iz Studentskog kulturnog centra grada najavljuju, reč je o „pravom malom rokenrol spektaklu“ a ulaz na koncert je besplatan.

– Ukoliko se godina po prvom koncertu poznaje, onda će 2024. biti sjajna. Jer, sve ljubiteljke i ljubitelji dobre muzike imaće priliku da na završnom koncertu Junior Rok kampa za devojčice, čuju i vide šta su sve to polaznice naučile na radionicama. One će predstaviti repertoar koji su na probama sa svojim bendovima uvežbavale- ističe Jovana Zdjelarević iz SKC Novi Sad, i naglašava da je Rok kamp odlična prilika da se devojčice iz cele Srbije oprobaju i usavrše sviranje gitare, bas gitare, bubnjeva i klavijatura.

Ove godine Junior Rok kamp za devojčice je ponudio i novi smer – pevanje, pa su devojčice imale priliku da uče o osnovnim tehnikama pevanja. Mentorke Rok kampa su Ana Janković za smer pevanje (Stray Dogg), Jelisaveta Todorov za bubnjeve (Vizelj), Katarina Ranković za klavir (Lady K), Marija Uzunovska za bas gitaru (Nevreme i Noćni Putnici), Vanja Andžić za gitaru, dok je koordinatorka mentorskog tima Selena Simić ( Nemesis i Jenner).

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije