in

“Problem su vam farbane zlatne s*se?” (FOTO)

“Problem su vam farbane zlatne s*se?” (FOTO)

PEVAČICA Lepa Brena nastupila je u unapred snimljenom novogodišnjem programu, a brojni gledaoci komentarisali su njen izbor haljine, koja je gotovo odmah proglašena za jednu od najružnijih u 2023. godini.

Foto: printscreen YouTube Lepa Brena

Šezdesetdvogodišnja pevačica pojavila se u crnoj haljini, preko koje je bilo nacrtano nago žensko telo.Nakon brojnih kritika koje je dobila zbog haljine, Lepa Brena je odgovorila na takve komentare.

– Za naše lažne moraliste, kojih ima previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a smeta im ovo malo provokacije u vidu haljine… Kakav lažni moral – rekla je ona.

– Dok danas partneri ubijaju žene, siluju devojke i ne prihvataju prava gej populacije, a da ne govorimo o ratu u 21. veku i širenju verske i nacionalne mržnje… problem su farbane zlatne sise na haljini! Pa oni su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ovim teškim vremenima u kojima živimo – dodala je ona.

Kaže da je haljina posvećena majkama i ženama širom sveta.

– Bez žena čovečanstvo ne bi postojalo. Haljina je stoga posvećena simbolu majki i žena celog sveta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je stoga simbol Venere, samosvesna žena. Isti stil oblačenja je prvi kreirao Žan Pol Gotije za Bijonse – rekla je ona.

(Slobodna Dalmacija)

BONUS VIDEO: Seka Aleksić doživela peh na nastupu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije