in

Predstojećeg vikenda nastupa zvezda estrade Tanja Savić

Akva park Jugovo kraj Smedereva, od samog poečtka sezone, mami goste iz raznih krajeva Srbije. Sve je više kupača i onih koji biraju da uživaju u uzbudljivim atrakcijama na vodi.

Foto: Promo

Akva park Jugovo najviše privlači mlade, ali je idealan i za porodice sa decom jer je prilagođen svim uzrastima.

– Zaista je fantastično. Deca uživalu u bazenima, na toboganima. Igraju se u hladovini u parkiću,  gde posle na ležaljkama i spavaju. Ma, zaista sve je baš kako treba, kaže jedna mlada majka koja redovno dolazi sa mališanima.

Akva park ima četiri bazena, a naprimamljiviji za one željne adrenalina su   brojni tobogani, različite visine i dužine, među kojima je najduži 16 metara.

Kupovinom ulaznice dobija se suncobran i ležaljka, a prave hedoniste čekaju udobni kreveti pod baldahinima.

Na sajtu  https://www.aquaparkjugovo.rs/ možete rezervisati svoja mesta i ležaljke koje će vas čekati u bilo koje doba dana da se pojavite.

Foto: Promo

U okviru kompleksa, nalazi se  i restoran “Belvedere”,  sa nekoliko terasa sa  predivnim  pogledom na Dunav. Ovde možete naručiti gurmanske specijalitete tokom boravka. Takođe, na kupalištu imate brzu hranu, poslastice, sladoled, napitke, kafu.

Akva parka Jugovo nalazi se 50 km od Beograda, pet kilometara od Smedereva, u neposrednoj blizini autoputa. Čitav kompleks je na obali Dunava, što daje poseban doživljaj ovoj avanturi.

U okviru akva parka je i noćni klub Top River gde nastupaju najveće zvezde domaće estrade.

Nakon spektakularnog nastupa Jelene Karleuše, predstojećeg vikenda, 6.avgusta  koncert će održati Tanja Savić. Nastup počinje u 22,30 časova. Cena ulaznice je 1000 dinara, a  za informacije i rezervacije možete zvati na telefon  065/4-696-696

Akva park Jugovo je otvoren od 10 do 20 časova. Cena ulaznice za celodnevni boravak radnik danima je 500 dinara za decu ( u zavisnosti od visine, za mališane niže od 90 cm ulaz je besplatan) i 800 dinara za odrasle, dok su vikendom cene 800 i 1.200 dinara.  Za boravak posle 17 časova cene su umanjene i radnim danim i vikendom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije