in

“Potrošili smo sve lepe reči za tebe”,

“Potrošili smo sve lepe reči za tebe”,

ANA Ivanović blistala je na dočeku 2023. godine u šljokičavoj haljini!

Foto: Profimedia

Kao i uvek, kada je moda u pitanju, Ana Ivanović ima nepogrešive izbore. Modni znalci kažu da su šljokice ključne kada je Nova godina u pitanju i čini se da apsolutno nikada ne mogu da padnu u zaborav. Ana je objavila fotke sa dočeka i izgledom raspametila svoje pratioce!

Opredelila se za tamniju haljinu sa šljokicama. Minijaturni model na jedno rame otkrio je savršeno izvajane noge, a uz stajling je uparila cipele na štiklu u istoj nijansi. Sa vrlo malo šminke i uvijenom kosom, Ana je pozirala sa osmehom ispod jelke, a fotka je za samo nekoliko sati dobila više od 29.000 lajkova.

Korisnici društvenih mreža ostavili su hiljade komentara, ne krijući koliko su oduševljeni njenim prirodnim izgledom. “Potrošili smo sve lepe reči za tebe”, “Izgledaš neverovatno”, “Koliko ti dobro stoje tamne boje i šljokice”, “Predivna, prirodna lepota”, “Au, kakva haljina”, “Svetska, a naša”, glasili su komentari…

Nekoliko sati kasnije, Ana je objavila fotku sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom. Uz selfi sa osmehom, poželeli su svima srećnu Novu godinu. Podsetimo, Ana Ivanović je pre par dana došla u Beograd kako bi promovisala svoju prvu kozmetičku liniju. “Drago mi je što mogu da predstavim svoju kozmetičku liniju u svojoj domovini, što mi je blisko srcu! Rukovodili smo se principom da je prirodno, efikasno i odgovorno”, rekla je na otvaranju Ana Ivanović i poželela svima srećne praznike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije