in

Posthumno na videlo izašle zastrašujuće istine, nije štedeo ni najbolje drugare

Pokojni glumac Metju Peri optužen je da je fizički napao nekoliko žena. U navodne žrtve slavnog pokojnog glumca ubraja se i njegova bivša verenica Moli Horvic, otkrio je izvor blizak zvezdi, prenosi Dejli mejl.

Foto: Tanjug/AP

Šokantne optužbe opisuju kako je pokojni Metju Peri “bacio stočić za kafu” na Moli, nakon što je posumnjala da je vara. Takođe se priča i da je gurnuo Morgan Mozes, koju je upoznao na klinici za odvikavanje i koja je postala njegova “trezna prijateljica”. On ju je “bacio na krevet” tokom žestoke svađe u martu 2022. godine, prenosi Blic Žena.

Ove tvrdnje sada prete da ukaljaju Perijevo ime, nakon što je preminuo u 54. godini u oktobru nakon predoziranja ketaminom dok je bio u hidromasažnoj kadi u njegovom domu u

Foto: Printskrin/Instagram/mattyperry4andflatiron_books

 

Ukaljana slika o omiljenom glumcu

Optužbe takođe predstavljaju i vrlo mračnu sliku o glumcu koji je mnogima bio omiljena zvezda. Inače, Peri je u svojim memoarima iz 2022. “Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar”, tvrdio da je konačno bio trezan, nakon višestrukih neuspešnih pokušaja da se očisti i da je za taj uspeh dao 9 miliona dolara. Ipak, sudeći po tome kako je završio, čini se da to nije bila istina.

Uprkos medicinskom timu koji je non-stop bio sa njim u kući, Metju je u nekoliko navrata putem aplikacija za upoznavanje uspevao od raznih devojaka da nabavi opijate.

Foto: Tanjug/AP

Lagao je svet i samog sebe da je “čist”

Bliski prijatelj zvezde koji nije želeo da bude imenovan potvrdio je da je sve laž i da Metju peri nikada nije bilo “čist”.

– Sve je lagao da je čist. Metju nikada nije bio. Veoma je tužno. Znate, najveća laž koju je izgovorio verovatno je bila njemu samom. Mogao je da bude prilično manipulativna osoba kada je u pitanju njegova borba sa upotrebom narkotika, ali to je bila takva borba, takva bitka, i borio se svaki dan do kraja, rekao je izvor, prenosi Dejli Mejl.

BONUS VIDEO – SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni “Novosti” intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije