in

Porodica Milice Jokić bila primorana na krupne odluke

MILICA JOKIĆ proslavila se kao mlada telentovana devojčica moćnog glasa, a sada već krupno korača ka uspehu, postavši u međuvremenu jedna od najtraženijih mladih vokala kada je reč o nastupima na veseljima.

Foto: Novosti

Prvi put se pojavila 2014. godine u takmičenju „Zvezde Granda“ kada je imala svega 13 godina.

Foto: Printskrin Instagram/milica.jokiic

Milica je odrasla na Bežanijskoj kosi, a rođena je sa samo 2 kilograma o čemu je jednom prilikom i govorila.

-Trebalo je da se rodim u aprilu, a mama me je na svet donela u februaru. Kada sam se rodila, imala sam svega dva kilograma, a po izlasku iz porodilišta dodatno sam izgubila na kilaži, pa sam imala 1.900 grama. Mama se uplašila i odlučila je da napusti karijeru i vodi računa o meni. Nije želela da to čini dadilja, iako je moja porodica to sebi mogla da priušti, jer smo uvek imali novca – izjavila je Milica.

Pevačlica inače ima i 3 godine mlađeg brata Miloša, a pored muzike javnost je prepoznaje i po emotivnoj vezi sa sinom Ivice Dačica, Lukom.

Ona se sa njim pojavljuje na mnogim gradskim dešavanjima, ali i privatnim proslavama, a često možemo čuti komentare da su oni svaki dan sve više zaljubljeni jedno u drugo.

Foto: Novosti

Jednom prilikom MIlica je za Informer otkrila da voli da zapeva sa Ivicom, kao i koje su im omiljene pesme.

-Obožavam da zapevam sa Ivicom. Pevamo i kada smo kod kuće, ali češće kada nas zovu prijatelji na svoja veselja. Uglavnom nas zovu da dođemo zajedno, da bismo im pevali u duetu. To se sada od nas i očekuje. Ivica i ja imamo svoj repertoar, pa tako uvek pevamo „Miljacku“, „Kad zamirišu jorgovani“, „Ko na grani jabuka“ i „Ponoć“. Te četiri numere su nam omiljene – ispričala je Milica.

(Grand)

BONUS VIDEO:

NAJLEPŠE JE DAROVATI LjUBAV | Novogodišnji “Novosti” intervju | Lepa Brena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije