in

Pojavila se fotografija Meline i Harisa DŽinovića sa početka veze

Pojavila se fotografija Meline i Harisa DŽinovića sa početka veze

HARIS DžINOVIĆ i modna kreatorka Melina Džinović doneli su odluku da se razvedu nakon 22 godine ljubavi.

Foto: ATA images

Oni su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, te je vest o razvodu šokirala sve.

Par je emotivnu vezu zapoleo 2002. godine. Iz braka su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a svoju ljubav krunisali su brakom 12 godina nakon zajedničkog života.

Foto: ATA images

Na samom početku romanse imali su velike prepreke zbog ogromne razlike u godinama između njih. Kako je Haris od Meline stariji 30 godina, njeni roditelji branili su njihovu vezu, ipak oni se nisu obazirali na to.

Foto: ATA images

tridesetčetvorogodišnju Melinu izazvala je pravu buru u javnosti, međutim on nikada nije želeo da govori o razlici u godinama, tvrdeći da je to intimna stvar.

–Upoznao sam je kada je imala 22 godine. Raspitao sam se ko je, šta je i onda se nešto odmotalo. Ona je tada bila jako zaljubljena, a ja veoma srećan. Bez obzira na veliku razliku u godinama, mi funkcionišemo kao da smo išli zajedno u razred -govorio je Džinović o početku veze sa Melinom sa kojom je čak dvanaest godina živeo u vanbračnoj zajednici.

Sada je na društvenim mrežama isplivala fotografija sa početka njihove veze, tačnije kada su dobili svoje prvo dete, naslednicu Đinu. I dok Haris izgleda kao da se nije promenio mnogo od tada, Melina je izgledala dosta drugačije.

Ona je jednom prilikom otkrila da je pre Harisa i živela potpuno drugačijim životom.

-Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi – rekla je Melina tada za „Stori“.

Foto: Novosti

Ona je tom prilikom priznala da je bila veoma ljubomorna, te da ga je redovno proveravala.

-Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga progranjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala – ispričala je ona.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni “Novosti” intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije