in

PETAR STRUGAR DOBIO DRUGOG SINA: Glumac uspešno krio novu devojku i njenu trudnoću, sada otvoreno kaže – Srećan sam i uživam

GLUMAC Petar Strugar, nedavno je dobio drugo dete sa dugogodišnjom poznanicom.

Foto: Printscreen/Jutjub

– Da tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu – rekao je kratko Petar Strugar, koji iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zariju.

Saznanje da će dobiti drugog naslednika Petra je obradovalo, te je sa nestrpljenjem čekao njegov dolazak.

– Kada mu je devojka saopštila da je u drugom stanju, Petar je bio oduševljen jer je oduvek želeo veliku porodicu. Mnogo je vezan za starijeg sina, a sada sa Ivom se prisetio kako sve ide od menjanje pelena do kupanja – kaže izvor “Blica”.

Petar posle nekoliko javnih veza nije želeo da sadašnju devojku eksponira u medijima, zato je cela ova priča sve iznenadila.

– Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona – dodaje izvor.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije