in

Otac Marije Šerifović za malog Maria doneo vredan poklon za uspomenu (FOTO)

Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine.

Foto: N. Skenderija

Surogat majka rodila je njenog sina Maria, koji je postao centralna figura u porodici Šerifović. I dok se pevačicina majka Verica uselila kod ćerke kako bi joj bila na raspolaganju za pomoć oko dečaka, u posetu mališanu došao je i ponosni deda Rajko Šerifović.

– Otac Marije Šerifović došao u Beograd kako bi video unuka. Rajkovoj sreći nema kraja, jer je dobio naslednika. O tome je uvek maštao. Susret dede i naslednika bio je dirljiv. A Rajko je za naslednika spremio i poseban poklon za uspomenu – kaže izvor za “Blic”.

I Rajko  je podelio i prve utiske nakon rođenja mališana.

– Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda – rekao je ponosni deda tada.

Beba se rodila na klinici u Los Anđelesu

Dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju. Ona je sada istakla koliko joj se život promenio otkako je postala majka, te je na svom Instagram storiju podelila jaku poruku.

– Ceo život ti se može promeniti u jednoj godini – poručila je Marija.

Inače, Marija je na kraju 2023. godine sa svojim pratiocima podelila emotivnu poruku u kojoj se sumirala utiske.

– Ja ne znam kako i odakle da počnem… Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine… Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život… I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći –> Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto – počela je Marija i dodala:

– Hm, šta vama da poželim? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Možda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je – napisala je pevačica.

BONUS VIDEO – NOVA 2024: Spektakularni petominutni vatromet u Beogradu na vodi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije