in

“OSEĆAM SE VOLJENO”: Anđelka Prpić po prvi put o novoj ljubavi

“OSEĆAM SE VOLJENO”: Anđelka Prpić po prvi put o novoj ljubavi

Glumica Anđelka Prpić gostovala je u Jutarnjem programu Prve televizije, gde je voditelji Mariji Savić Stamenić otkrila šta misli o iznenadnom interesovanju javnosti.

Foto: V. Danilov

 

 

Anđelka Prpić je u vezi s najboljim prijateljem svog bivšeg muža, s kojim čeka i dete, a na tu temu se još uvek nije oglašavala, mada se tokom gostovanja u pomenutoj emisiji dotakla i ljubavi.

– Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari, to mi je primitivno. Kao ‘smrdi mi, ali nema veze’. Ne, nije fino, smrdi mi, to je primitivno.  Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrednosti.  Mislim da čovek može ipak da se izdigne. Strašno je to što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, sve se to preživi. Srećna sam što imam svoj mali svet i stvarno to ne dam” poručila je Anđelka i dodala: 

– Osećam se ušuškano, srećno, ispunjeno. Osećam se voljeno i radujem se novoj godini koja dolazi, rekla je uz osmeh. Povodom priča o ljubavnom životu, kazala je da nije toliko važno što je ona meta interesovanja i priča, već da se to tiče i njene porodice, pre svega njenog sina, rekla je glumica.

– On je pokazao da je zreo, odgovoran i socijalno inteligentan, pričala je Anđelka o malom Jakši koji je, u protekloj godini, čak snimio i film. To je, kako je kazala, bio jedan od najsrećnijih događaja u protekloj godini.

– Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide, citirala je Marija Duška Radovića, a Anđelka samo dodala tajanstveno: “A onda otkrijemo da je bila tu – pored nas.”

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.