in

Nisam siguran da zaslužujemo bilo šta (VIDEO)

AMERIIČKI glumac Metju Mekonahi objavio je novi video na društvenim mrežama, a obožavaoci komentarišu njegovu „insipirativnu“ poruku o tome šta zaista zaslužujemo.

Foto EPA

Pored natpisa „Zaradi“ i haštega #ssoulcash, zvezda Dalas bajers kluba, Mekonahi je objavio snimak na kome sedi sa knjigom u krilu i belom šoljom u ruci.

– Znate, mislim da moramo da pazimo kad tako lako izjavljujemo da nešto zaslužujemo. Nisam siguran da zaslužujemo bilo šta. Otkrio sam da kad mislimo da zaslužujemo nešto, i odbacimo tu frazu i zapitamo se,”‘ne, da li smo to zaslužili” to postaje nešto merljivo – objašnjava Mekonahi. – Možemo da zaradimo nešto, ali mislim da ne zaslužujemo stvari.

Mekonahi kaže da zaraditi znači da smo u procesu pomoću koga dobijamo ono što želimo.

– Reći da to zaslužujemo – znači da sedimo i čekamo da nešto dobijemo “jer ja to zaslužujem”. To nije isto kao kada zaradimo. Zaradite pre nego što zaslužite! – poručuje holivudski glumac.

Reči filmske zvezde naišle su na pozitivne reakcije na društvenim mrežama.

– Inspirativne reči profesora Mekonahija – prokomentarisao je jedan pratilac.

– Uvek je lepo kada ljudi dostignu viši nivo razumevanja – glasi još jedan od komentara, a jedan od komentara glasio je da Mekonahi postaje „guru“.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije