in

Nemanja Nikolić obradovao publiku, a sa njim je i poznati glumac

NEMANjA NIKOLIĆ deo je prve, sada već legendarne postave finalista “Zvezda Granda”, a tokom dvadeset godina karijere otpevao je dosta hitova.

Foto: AV Team

Balade su mu najviše prirasle srcu, pa je rešio da publiku obraduje jednom, i to sa novim saradnicima.

Naime, Nemanja je nedavno snimio baladu “Stari kesten” u produkciji “AS STUDIOTON” Aleksandra Sofronijevića.

Foto: AV Team

Njih dvojica sretali su se na snimanjima “Grandovih” emisija i na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću, te su zaključili da je pravo vreme za saradnju, a veliko iznenađenje je i naš popularni glumac Nenad Heraković, koji igra u spotu koji je uradio “AV TEAM”.

Nemanja kaže da je “Stari kesten”, čiji su autori tekstopisac Vanja Miljković, kompozitor Miloš Radovanović i aranžer Zoran Petrović Pagi, pesma koja je njega pronašla.

Muzika je moj život, ali nikada u karijeri nisam želeo da budem napadan, uvek sam čekao neki svoj red i pesme koje će odgovarati mom senzibilitetu. Najviše volim iskreni kontakt sa publikom. Na mojim nastupima publika se i veseli i plače, ja iskreno više volim tužne pesme. Prijatelji kojima sam pustio pesmu već znaju sve reči, to i jeste poenta cele priče, da se pesma lako pamti. Drago mi je što u spotu glumi naš mladi i perspektivni glumac Nenad Heraković. Želeo sam da celu priču u pesmi prati i lepa priča u spotu”, izjavio je Nemanja, a kako sve to izgleda i zvuči, pogledajte u videu.

 

BONUS VIDEO:

NAJLEPŠE JE DAROVATI LjUBAV | Novogodišnji “Novosti” intervju | Lepa Brena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije