in

Napisao je njene najveće hitove, ukrstili su glasove u duetu

Napisao je njene najveće hitove, ukrstili su glasove u duetu

KRUPNIM koracima stigao do samog estradnog vrha.

Foto: Luka Spremo

Bura oko Aleksandre Prijović još uvek se ne stišava, a pored nje, publika u regionu je na njenim velikim koncertima mogla da vidi mnogobrojne zvezde koje su delile scenu sa popularnom Prijom.

Foto: Luka Spremo

Gradovi i scene su se menjale, kao i gosti, a samo je jedan bio uvek uz nju, gotovo na svim koncertima!

Reč je o Dejanu Kostić, kompozitoru i pevaču koji je sa Aleksandrom snimio i duet ”Ludnica” a koji se nalazi na njenom poslednjem albumu. Ova balada, koju potpisuje upravo Kostić, osvojila je srca mnogih, a na jutjubu beleži neverovatnih 14 miliona pregleda i još uvek se nalazi u top 100 najslušanijih pesama na ovoj platformi.

Kostić je jedan od najplodonosnijih kompozitora koji je, pored Prijovićke, kojoj je napisao mnogobrojne hitove, ostvario saradnju i sa drugim velikim zvezdama, a pevači se bukvalno otimaju o njegove kompozicije.

Foto: Luka Spremo

Velike hitove pisao je i za Natašu Bekvalac, Acu Lukasa, Maju Berović, Milicu Pavlović, Anu Nikolić i druge.

Nakon uspešne saradnje sa Aleksandrom Prijović, njegova popularnost među pevačima je dodatno porasla, a kako kažu muzički poznavaoci, on će te zablistati u punom sjaju svog lika i dela, i kao kompozitor, ali i kao pevač jer njegove glasovne sposobnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni “Novosti” intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije