in

Nadica Ademov posle porođaja nastavlja pohod na estradni tron (FOTO/VIDEO)

Nadica Ademov posle porođaja nastavlja pohod na estradni tron (FOTO/VIDEO)

NA SCENI “Zvezde Granda” prilagođenoj specijalno za nju, tamo gde je pre više od decenije počela da osvaja srca publike, Nadica Ademov nastavila je pohod na estradni ton predstavivši pesmu “Kukavice”.

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Uz specijalne svetlosne efekte, moćnu koreografiju, ali pre svega uz pregršt emocija po kojima je i poznata, mlada zvezda vratila se na scenu manje od pola godine od najsrećnijeg događaja u životu kada je postala majka donevši na svet naslednicu Melinu.

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

– Posle najlepše pauze, za vas ide nova pesma “Kukavice” u “Zvezdama Granda”. Vreme je da se vratim vama dragi moji, sa onim što vi najviše volite od mene. Emotivna balada koju sam pre malo više od godinu dana najavila sa Banetom Opačićem. Neću vam ništa više otkrivati, a ubeđena sam da će vam se nastup posebno svideti. Očekujem vaše iskrene utiske i od srca sam zahvalna što ste uvek tu uz mene – napisala je Nadica samo nekoliko dana pre premijere pesme, a koliko je se publika uželela svedoči i to što su se društvene mreže usijale od oduševljenja publike.

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

U nastvku pogledajte i poslušajte Nadičinu novu pesmu:

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | “Novosti” intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije