in

Melina DŽinović o braku sa 30 godina starijim pevačem

Melina DŽinović o braku sa 30 godina starijim pevačem

MELINA i Haris DŽinović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni i ponosni su roditelji dvoje dece sa kojima žive u raskošnoj vili na Senjaku, čija se vrednost procenjuje na oko dva miliona evra.

Foto: D.Milovanović

Poznata modna kreatorka sada je nikad otvorenije govorila o svom odnosu sa 30 godina starijim suprugom, ali i priznala kakav je život vodila pre nego što je njeg upoznala.

– Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi – rekla je Melina za medije.

Na iznenađenje mnogih, Melina je priznala da se prve tri godine braka borila sa ljubomorom, kao i da je Harisa proganjala i proveravala.

– Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga progranjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala – ispričala je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije