in

Lekar mi govorio o osiromašenom uranijumu, pitao me za stres

Lekar mi govorio o osiromašenom uranijumu, pitao me za stres

Pored velikog prostora za porodicu i prijatelje, Miloš ima i apartmane za izdavanje, a u njima su ranije najčešće boravile njegove kolege sa estrade.

Bojanić uživa u ribarenju, vožnji gliserom, kuvanju riblje čorbe… Međutim, preveliko izlaganje suncu za pevača može da bude i kobno, jer je ranije operisao rak kože, koji može da se vrati.

Foto: Arhiv Novosti

 

– Meni je doktor rekao da su nas bombardovali osiromašenim uranijumom i da je ogroman broj ljudi oboleo od raka. Pitao sam ga kako je to moguće kad je od bombardovanja prošlo dosta godina, on mi je rekao da je u hrani i u svemu oko nas osiromašeni uranijum, a da koža kao organ pamti, zbog čega sam oboleo od melanoma – rekao je Miloš za Svet.

– Lekar me je pitao jesam li doživeo neki veliki stres. Naravno da jesam, bio sam u “Farmi” tri meseca i to što sam ja preživeo nije doživeo živ čovek u Srbiji. Tako da je i stres uticao na moju bolest. Dva puta sam operisan – govorio je ranije Miloš.

Foto: V. Danilov

 

– Posle „Farme“ sam saznao da imam maligni tumor i ceo život mi je prošao pred očima, ali odlučio sam da se borim. Imao sam neki plik na stomaku i pri prvom pogledu na njega doktorka je znala da je u pitanju rak kože. Rekli su mi da može da se vrati, ali ja se ne plašim, jači sam od raka – izjavio je Miloš posle operacije.

Pevač se već godinama oseća odlično, ali se ipak čuva koliko je moguće, kako se bolest ne bi vratila.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika – Mile Kitić

“>

Foto: Reprint Sabor

Foto: Reprint Sabor